Standby thuiszorg levert complexe zorg aan huis van 2 tot 24 uur per dag. Wij stellen een team samen van zelfstandige zorgverleners dat samen de zorg van een cliënt op zich kan nemen. Standby regelt de facturen en de planning en jij kunt op basis van jouw opgegeven beschikbaarheid een plek krijgen in een team. Iedere zorgverlener kan zich bij ons inschrijven als zzp’er en zo aan de slag met onze cliënten.

Zorg in regio Roermond

Momenteel zijn wij hard op zoek naar zorgverleners in de regio Roermond die nachtzorg en/of 24 uurs zorg willen leveren aan huis. Tijdens deze zorgen kunnen verschillende dingen van je gevraagd worden, zoals ADL, het aanreiken van medicatie en persoonlijke begeleiding. Dit is afhankelijk van de zorgvraag en zijn of haar wensen en voorkeuren.

Niveau van de zorgverlener

Wij zijn op zoek naar zorgverleners van alle niveau’s in de regio Roermond. Ook zonder zorgopleiding kun je bij ons aan de slag als zelfstandig zorgverlener. Wel vragen we ervaring in de zorg, zoals bijvoorbeeld mantelzorg die je in het verleden hebt geleverd.

Trainingen

Het niveau van de zorgverleners is voor ons erg belangrijk. Om deze reden organiseren wij regelmatig scholingen en trainingen waar onze zorgverleners aan kunnen deelnemen. Denk hierbij aan een workshop hulpmiddelen of een Skillslab op locatie.

Wil jij aan de slag als zorgverlener in de regio Roermond?

Meld je dan aan als zorgverlener via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en gaan kijken naar je inschrijving.

Aanmelden als zorgvragen regio Roermond kan via onderstaand formulier.