Standby thuiszorg organiseert complexe zorgvragen. Als zorgverlener kun je je inschrijven bij Standby thuiszorg en zo kun je als zelfstandig zorgverlener aan de slag met de openstaande zorgvragen van Standby thuiszorg. Afhankelijk van jouw niveau als zorgverlener kun je ingezet worden voor verschillende zorgvragen.

Persoonlijke verzorging

Als zorgverlener ondersteun je cliënten bij de persoonlijke verzorging. Dit zijn alle taken die ter ondersteuning zijn van de dagelijkse bezigheden. Denk hierbij aan het wassen en scheren van een cliënt, maar ook bijvoorbeeld het verschonen van het bed. Verzorging bij iemand aan huis kan tijdelijk zijn, maar kan ook onderdeel zijn van een langdurige zorg. Dit is afhankelijk van de zorgvraag.

Werkgebied

Als zelfstandig zorgverlener kun je cliënten verzorgen door heel Nederland. Je kunt zelf aangeven hoe groot je jouw werkgebied wilt houden. Op basis van dit werkgebied wordt je gekoppeld aan één of meerdere vestigingen van Standby thuiszorg.

Trainingen

Het niveau van de zorgverleners bij Standby thuiszorg is erg belangrijk. Ook als je geen opleiding in de zorg hebt gedaan, ondersteunen wij je graag bij het leveren van een hoog niveau van zorg. Standby thuiszorg organiseert onder andere een Skillslab voor zorgverleners van verschillende niveau’s. Dit is afgestemt op jouw niveau en is erop gericht jou persoonlijk te laten groeien. Meer informatie hierover kun je vinden na je inschrijving.

Persoonlijke verzorging aan huis leveren als zzp’er?

Meld je aan als zorgverlener via onderstaand formulier. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met je op en gaan kijken hoe jij persoonlijke verzorging aan huis kunt gaan leveren. Aanmelden is volledig vrijblijvend.