Standby thuiszorg levert ouderenzorg aan huis vanaf 2 uur aaneengesloten per dag. Dit doen wij met zelfstandige zorgverleners. Wij benaderen jou als zorgverlener voor zorgvragen die wij bij jou vinden passen en zo stellen wij een team van zorgverleners samen.

Ouderenzorg

Ouderenzorg aan huis is een van de vormen van zorg die wij aanbieden bij Standby thuiszorg. Dit maakt het mogelijk voor ouderen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Als zorgverlener zorg je er dus voor dat deze wens voor de cliënt waargemaakt kan worden.

Verzorgende en verplegende handelingen

Afhankelijk van de wens in de ouderenzorg aan huis zullen er verzorgende of verpleegtechnische handelingen van je worden gevraagd. Denk hierbij aan helpen bij het wassen en aankleden, maar ook bijvoorbeeld stomazorg. Jouw niveau als zorgverlener is bepalend of je in bepaalde zorgvragen meegenomen kunt worden. Wij zullen je hierin ondersteunen.

Werkgebied

Standby thuiszorg heeft verschillende vestigingen. Als zorgverlener kun je aangeven hoe ver je bereid bent te reizen voor een zorgvraag. Op basis van dit opgegeven werkgebied word je gekoppeld aan een of meerdere vestigingen.

Trainingen

Zorgverleners van elk niveau kunnen zich aanmelden bij Standby thuiszorg. Echter is het niveau en de kwaliteit van de zorg voor ons erg belangrijk. Standby thuiszorg biedt daarom verschillende mogelijkheden tot training voor de zorgverleners. Dit varieert van een workshop in hulpmiddelen tot een Skillslab op locatie bij een van onze vestigingen.

Aan de slag met ouderenzorg aan huis?

Wanneer jij ouderenzorg wilt gaan leveren aan huis voor de cliënten van Standby thuiszorg kun je je bij ons inschrijven als zorgverlener. Wij zullen je dan actief gaan benaderen met variërende zorgvragen.

Meld je via onderstaand formulier geheel vrijblijvend aan en wij kijken samen met jou naar de verschillende mogelijkheden.