Standby thuiszorg organiseert complexe zorgvragen aan huis. Als zorgverlener kun jij je inschrijven bij Standby thuiszorg en zo kun je als zelfstandig zorgverlener aan de slag met de openstaande zorgvragen van Standby thuiszorg. Je kunt zelf aangeven wat voor zorgen je wilt aannemen en binnen welke regio jij actief wilt zijn als zelfstandig zorgverlener. Is dit iets voor jou? Lees dan hieronder verder.

Nachtzorg

Wanneer je als zorgverlener aan de slag gaat met nachtzorg  lever je zorg gedurende een nacht. Afhankelijk van de zorgvraag worden verschillende activiteiten van je gevraagd, zoals ADL, het aanreiken van medicatie en persoonlijke begeleiding. De zorgvrager geeft vaak een voorkeur aan voor de tijdstippen, maar over het algemeen is de nachtzorg van 23:00u tot 11:00u de volgende dag.

Verpleegtechnische handelingen

Afhankelijk van de zorgvraag kunnen er verpleegtechnische handelingen nodig zijn. Denk hierbij aan het verzorgen van een stoma, het aanreiken van medicatie, zorg voor een katheter, zuurstof of het gebruik van een tillift. Wanneer dit het geval is, kan je dus pas voor een zorgvraag ingezet worden vanaf een bepaald niveau.

Regio’s

Standby thuiszorg heeft zorgvragen door heel Nederland, waaronder Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Oss. Je kunt zelf aangeven binnen welke regio’s jij aan de slag wilt gaan met het leveren van nachtzorg.

Trainingen

Standby thuiszorg organiseert door het jaar heen verschillende trainingen voor de zorgverleners, zoals een training in hulpmiddelen. Daarnaast biedt Standby thuiszorg de mogelijkheid tot een Skillslab op locatie. Zo kun je jouw voorbehouden handelingen laten testen en bij afronding van de training ontvang je 4 accreditatiepunten.

Wil jij aan de slag met nachtzorg via Standby thuiszorg?

Je kunt jezelf geheel vrijblijvend aanmelden als zorgverlener bij Standby thuiszorg. Wij nemen dan contact op aan de hand van jou aanmelding en zullen samen kijken naar de mogelijkheden voor nachtzorg via Standby thuiszorg.

Aanmelden als zorgverlener via Standby thuiszorg kan via onderstaand formulier.