Standby thuiszorg is al ruim 20 jaar actief als thuiszorgorganisatie. Wij organiseren in samenwerking met zelfstandige zorgverleners zorgvragen aan huis. Onze cliënten hebben vaak een complexe zorgvraag, zoals dementie of terminale zorg en hebben hierbij de wens om thuis te blijven wonen. Als zelfstandig zorgverlener benaderen wij jou voor openstaande zorgvragen en kun je met een team van andere zorgverleners aan de slag met onze zorgvragen.

Lange zorgmomenten

Standby thuiszorg levert zorg van 2 tot 24 uur per dag elke dag van de week. Als zorgverlener kun je ervoor kiezen aan de slag te gaan met zorgmomenten langer dan 12 uur per dag. Dit zijn dan voornamelijk nachtzorgen en 24 uurs zorgen. Dit betekent dat je als zorgverlener bij een cliënt aan huis komt en op basis van de zorgvraag 12 uur of langer thuiszorg gaat leveren.

Verzorging, verpleging en begeleiding

Tijdens het lange zorgmoment zul je verschillende taken krijgen. Dit kunnen verzorgende en verplegende handelingen zijn, maar het kan ook een zorgvraag zijn die volledig bestaat uit begeleiding. Afhankelijk van jouw niveau als zorgverlener word je benaderd om thuiszorg te leveren voor een cliënt.

Werkgebied

Als zorgverlener bij Standby thuiszorg kun je zelf aangeven hoe ver je wilt reizen voor een zorgvraag. Voor langere zorgmomenten gaan we er wel vanuit dat je bereid bent wat langer te reizen. De zorgvragen zullen verspreid zijn over heel Nederland. Momenteel heeft Standby thuiszorg vestigingenin Boxtel, Eindhoven, Tilburg en Oss. Op basis van jouw opgegeven werkgebied zal je worden gekoppeld aan één of meerdere vestigingen.

Traingen via Standby thuiszorg

Wij vinden het belangrijk dat onze zorgverleners een goed niveau aan zorg kunnen leveren. Wij organiseren daarom doorlopend evenementen voor onze zorgverleners in de vorm van onder andere scholingen. Ook heb je als zelfstandig zorgverlener volledig inzicht in alle Vilans protocollen.

Aan de slag met nachtzorg en 24 uurs zorg?

Wil jij je als zelfstandig zorgverlener inschrijven bij Standby thuiszorg en aan de slag met nachtzorg en 24 uurs zorg? Meld je dan aan door jouw gegevens in te vullen in onderstaand formulier. Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met je op en gaan aan de slag met jouw aanmelding.