Standby thuiszorg is de specialist in het organiseren van complexe zorgvragen aan huis. Dit kunnen zorgvragen zijn voor 2 uur per dag, maar ook bijvoorbeeld nachtzorg of 24 uurs zorg. Wij werken met zelfstandige zorgverleners die voor onze cliënten gaan werken. Wij benaderen onze zorgverleners actief met zorgvragen die wij vinden passen bij de zorgverlener.

Korte zorgmomenten

Standby thuiszorg levert zorg vanaf 2 uur aaneengesloten per dag. In sommige gevallen kan het echter zo zijn dat in het beginstadium cliënten wat minder of juist meer zorg nodig hebben. Dit kan dan voor een bepaalde periode gevraagd worden. Daarom zijn wij op zoek naar zorgverleners die graag zorgmomenten willen werken van maximaal 4 uur. Deze uren kunnen eventueel gecombineerd worden met verschillende cliënten afhankelijk van de verschillende zorgvragen.

Verzorgende en verplegende activiteiten

De wens voor verzorging en verpleegtechnische handelingen zijn afhankelijk van de zorgvraag. Op basis van jouw niveau als zorgverlener zul je ingepland worden voor een zorgvraag die hierop aansluit.

Werkgebied

Standby thuiszorg levert zorg door heel Nederland. Daarom is het voor jou als zorgverlener mogelijk je werkgebied af te kaderen. Bepaal zelf hoe lang je wilt reizen voor een zorgvraag en wij zoeken zorgvragen die aansluiten op deze wensen. Momenteel is Standby thuiszorg gevestigd in Boxtel, Eindhoven, Tilburg, Oss en Rotterdam. Afhankelijk van jouw opgegeven werkgebied wordt je gekoppeld aan een of meer van deze vestigingen.

Trainingen

Het niveau van onze zorgverleners is voor ons erg belangrijk. Om deze reden faciliteert Standby thuiszorg in verschillende trainingen voor zorgverleners om het niveau van de zorg te kunnen bewaken. Een van deze trainingen is een Skillslab waarbij de vakbekwame handelingen kunnen worden getest op een van de locaties van Standby thuiszorg.

Aan de slag met blokzorg via Standby thuiszorg?

Wil jij aan de slag als zorgverlener met korte zorgmomenten aan huis? Meld je dan vrijblijvend aan als zelfstandig zorgverlener bij Standby thuiszorg. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw aanmelding.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.