Standby thuiszorg is de specialist in het organiseren van complexe zorgvragen aan huis. Dit kunnen zorgvragen zijn voor 2 uur per dag, maar ook bijvoorbeeld nachtzorg of 24 uurs zorg. Wij werken met zelfstandige zorgverleners die voor onze cliënten gaan werken. Wij benaderen onze zorgverleners actief met zorgvragen die wij vinden passen bij de zorgverlener.

Blokzorg

Blokzorg is een vorm van zorg waar veel cliënten bij Standby thuiszorg mee starten. Een moment in de ochtend om uit bed te komen en later misschien ook nog een avondmoment voor het naar bed gaan. Als zorgverlener ga je samen met een team kijken naar de openstaande blokken en wordt er een planning gemaakt wanneer wie aanwezig is bij de cliënt. De zorgvrager geeft aan Standby thuiszorg aan welke tijdstippen de voorkeur hebben. Op basis hiervan zoeken wij zorgverleners voor wie dit ook een goede uitkomst is.

Verzorgende en verplegende activiteiten

Afhankelijk van de zorgvragen worden er verzorgende of verpleegtechnische activiteiten gevraagd. Zo kan het zijn dat er ondersteuning nodig is met het wassen en aankleden, maar ook hulp bij het toedienen van medicatie kan een vraag zijn. Afhankelijk van jouw niveau als zorgverlener wordt gekeken of jij geschikt bent voor de zorgvraag.

Werkgebied

Als zorgverlener kun jij zelf bepalen binnen welke regio’s jij aan de slag wilt gaan. Afhankelijk van deze wensen zullen wij zorgvragen gaan aanbieden. Momenteel heeft Standby thuiszorg verschillende vestigingen. Op basis van jouw opgegeven werkgebied word je gekoppeld aan een of meerdere vestigingen.

Trainingen

Voor Standby thuiszorg is het erg belangrijk dat het niveau van de zorg en daarmee ook de zorgverleners op een goed niveau blijft. Daarom organiseren wij verschillende workshops voor onze zorgverleners, zoals onder andere een Skillslab op locatie.

Aan de slag met blokzorg via Standby thuiszorg?

Meld je vrijblijvend aan als zorgverlener bij Standby thuiszorg. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en zullen samen met jou kijken naar de verschillende stappen om aan de slag te gaan.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.