Via Standby thuiszorg kun je aan de slag als zelfstandig zorgverlener voor cliënten door heel Nederland. Je kunt jezelf geheel vrijblijvend aanmelden en onder andere 24 uurs zorg aan huis leveren. Bepaal zelf hoeveel je werkt en in welke regio’s je actief bent. Wij zullen je actief benaderen met zorgvragen die aansluiten bij jouw wensen.

24 uurs zorg

24 uurs zorg aan huis wordt steeds vaker gevraagd. Het is een manier voor een cliënt om tot het laatste moment te kunnen genieten van zijn of haar eigen omgeving. Dit komt vaak voor bij terminale- en palliatieve cliënten. De zorgvragen voor 24 uurs zorg bedragen vaak de vraag naar begeleiding, verzorging en soms verpleging. Als zorgverlener wordt je gevraagd 24 uur bij de cliënt aanwezig te zijn.

Verpleegtechnische handelingen

In sommige gevallen kunnen verpleegtechnische handelingen van je gevraagd worden, zoals het aanreiken van medicatie, het toedienen van medicatie of het geven van een injectie. Deze handelingen mag jij alleen uitvoeren wanneer je hiervoor bevoegd bent.

Werkgebied

Standby thuiszorg heeft cliënten door heel Nederland. Hierdoor is het voor jou als zorgverlener ook mogelijk om door heel Nederland verschillende zorgvragen aan te nemen. Je kunt zelf aangeven binnen welke regio’s jij aan de slag wilt gaan.

Trainingen

Standby thuiszorg organiseert door het jaar heen verschillende trainingen voor de zorgverleners. Denk hierbij aan workshops voor verschillende hulpmiddelen. Daarnaast is het bij Standby thuiszorg ook mogelijk deel te nemen aan het Skillslab. Hierdoor kun je jouw voorbehouden handelingen laten testen en bij afronding van de training ontvang je 4 accreditatiepunten.

Aan de slag met 24 uurs zorg aan huis?

Wil jij aan de slag met 24 uurs zorgvragen via Standby thuiszorg? Vul dan jouw gegevens in via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken naar jouw aanmelding.